Belkoo
Število prispevkov : 2 Join date : 11/05/2013
| Naslov sporočila: Inteligenca naših psov Sob Maj 11, 2013 8:01 pm | |
| Sem nov na forumu in bom kar začel s pisanjem Zanima me ali imate tudi vi kakšne takšne izkušnje kot so prinašanje povodca pred sprehodom? Da pes natanko pove kdaj mora na potrebo? Ali npr. zadnjič se nisem mogel nehat čudit. Gledam TV, nakar pride moj belko in mi prinese dobesedno prinese v gobcu skledo za vodo Mu je zmanjkalo vode. Tema o tem na kakšen način vaši psi izkazujejo inteligenco. Tukaj pišemo o vseh nenavadnih izkušnjah z inteligenco naših ljubljencev in vsem kar spada zraven | |
|
Anja Admin
Število prispevkov : 184 Join date : 02/04/2013 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Inteligenca naših psov Ned Maj 26, 2013 12:40 am | |
| Jaz sicer nimam švicarja, vendar mi je moja samojedka kar velikokrat dokazala svojo inteligenco Začelo se je s tem, ko je žejna in zmanjka vode vedno gre do posode v kateri naj bi bila voda in začne z gobcom premetavati skledo. Če je ne slišim, pa jo prevrne s taco Ko je bila stara 3 mesece smo šli v toplice. Midva z očetom sva se šla kopati. Mama pa je ostala s psičko v apartmaju. Ko se vrneva... Zagledava Nalo (psičko), ki je pobegnila, mama pa je nemočno stala na terasi. Psička je pritekla vse do rešetk recepcije, se splazila skozi rešetke, nato pa ušla skozi dvojna vrteča vrata in prišla do naju z očetom. Pa to še ni bilo vse. Mama nama je potem povedala da je Nala preiskala celo dvorišče, da bi naju našla. Namreč tako je bila pametna, da je stekla do NAŠEGA avta, se postavila na zadnji dve tački in brez, da bi se kakorkoli dotaknila avta zrla skozi okno :O Bila je presrečna, ko naju je končno našla | |
|