Živjo!
Zanima me kaj je vam pri vašem švicarčku najbolj všeč? Oziroma katere lastnosti vašega švicarja bi izpostavili kot pozitivne? Ali imam kaksno lastnost, ki vas zmeraj nasmeji ali spravi v dobro voljo?
Meni je pri Arii smešno, ko jo pošljem v kobačo ali že sluti kaj sledi pa ji ni za it, kako se pripopa na tla in me milo gleda
Všeč mi je kako se carta in stiska k meni. Všeč mi je kako je prijazna do ljudi in živali.
In super jo gledati kako odrašča.... vedno bolj je poslušna, vedno več ima samokontrole in kljub temu, da ne živim z njo je očitno, da mene sprejam za "ta glavnega", uboga pa vse domače. Sam ene hitreje kot druge
Ima zlo naštudiranega vsakega posebej. Ve na koga lahk skače, kdo ji popušča, koga bo najhitreje nagovorila za igro.
Pa užitek jo je učit trikce.... v večini primerov že v drugem poskusu pogrunta kaj želim....najbolj smešna pa je, ko poksuša pridobit nagrado z nakljucnim izvajanem trikcev enega za drugim.
Ne smeva pa na sprehod ob vodo v zimskem času.... zadnjič sem jo spustila in nisem bila pozorna, da je potok tam... in ko sem neki jemala iz avta, jo pokličem.... in je že bila čisto mokra.... zunaj pa minus... je bilo hitro konec sprehoda